Hoppa till sidans innehåll

Bemanning av Ormbergsbacken


Ormberget är ett av Luleå Alpinas ansvarsområden och vi ansvarar mot Luleå kommun att den är öppen. Precis som tidigare år sköts driften av våra anställda JP och André med stöttning från frivården.

Vårt ansvar som föräldrar i Luleå Alpina är att vara backup vid sjukdom eller annan frånvaro. Detta innebär att ni har blivit tilldelade ett antal pass där ni är beredda att hoppa in och hjälpa till vid frånvaro av ordinarie resurser.

Om ni blir kontaktade kommer ni hjälpa till i Ormbergsbacken, det finns alltid minst en på plats som vet vad som ska göras och hur liften ska skötas.

Ni behöver alltså bara infinna er på Ormberget om ni blir kontaktade.

Se i bifogat schema när ni har era pass, om ni inte kan tilldelat pass så byt med någon annan.

OBS viktigt! För att schemat ska vara uppdaterad måste ni meddela om ni gjort byte, med vem och vilket pass. Mejla era ändringar till Svenne på This is a mailto link

Hälsningar

/Ormbergskommittén


 

Bemanningslista Ormberget 2021-2022

Uppdaterad 2022-01-10 (ver.11)


Bemanningslista - klicka här !


Ormbergskommittén
Ormbergskommittén ansvarar för att vi har funktionärer i Ormbergsbacken under hela vintern och vi fördelar det mellan alla våra grupper.

Arbetsuppgifter
Det innebär att man som förälder finns där för att sälja liftkort, städning i värmestugan intill liften, och hjälpa till med att det fungerar kring liften ute.

Ormbergskommitténs Jourgrupp
Det finns ansvariga personer från Lalp som har jour om något tekniskt problem uppstår och de ser till att rätt personer kontaktas.

 

Uppdaterad: 19 MAR 2018 13:17 Skribent: Ormbergskommittén


Postadress:
Luleå AK - Skidor
Box 315
97109 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Luleå Alpina Klubbs sponsorer och samarbetspartners