Hoppa till sidans innehåll

Luleå AK


Välkommen till Luleå Alpina Klubbs webbplats.

Webbplatsen vänder sig till såväl medlemmar som externa. Målsättningen är att du som extern besökare skall kunna ta del av vår verksamhet, kunna följa våra åkares framfart i träning och tävling. Vår strävan är att ge service både till sponsorer och media via webben.

För dig som medlem hoppas vi att du får all den information du behöver, om allt som händer i klubben. Vi hoppas också att det blir ett verktyg för dig att kommunicera med klubben och externa aktörer.

Webben publicerades den 12 januari 2009 och alla medlemmar uppmanas nu att aktivt delta i att göra webbplatsen till vad den behöver vara för både medlemmar och omvärld. Varje grupp ansvarar för den information som presenteras under den egna ytan på webbplatsen.

Webbplatsen nyttjas främst av träningsgrupperna, kommittéerna och styrelsen för att förmedla information om föreningen verksamhet. Alla träningsgrupper m fl försöker kontinuerligt informera sina aktiva och föräldrar, om att webbplatsen är föreningens huvudsakliga informationskanal. Det händer naturligtvis att information även sker via e-post.

Skicka ett e-post till, This is a mailto link  om du har frågor och funderingar kring webbplatsen.

Generellt så är alla information på webbplatsen öppen för både medlemmar och externa. Alla medlemmar har inte publiceringsmöjligheter. Tränare, kommittéer och styrelse har publicerings- och redigeringsbehörighet i varierande omfattaning.

Synpunkter på webbplatsen och/eller föreningens verksamhet ska skickas till styrelsen, helst via e-post till This is a mailto link.

 

Den som vill få en inblick i föreningens verksamhet kan med fördel läsa verksamhetsberättelsen för den senaste säsongen. Länk till den finns nedan.

AKTUELL VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Uppdaterad: 11 SEP 2018 21:12 Skribent: Styrelsen


Postadress:
Luleå AK - Skidor
Box 315
97109 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Luleå Alpina Klubbs sponsorer och samarbetspartners