Hoppa till sidans innehåll

Rutiner för extraträningar


Styrelsen har tillsammans med tränarna satt upp rutiner för extraträningar och bokning av backen, se nedan.

Det är mycket viktigt att alla föräldrar är aktiva på LALP-webben under skidsäsongen, en LALP-webbstitt minst en gång per dag (helst 2 ggr) är absolut nödvändig - lämpligen på kvällen. Webben skall vara klubbens kommunikationsnav.


Nytt! (160315):
 
Vi testar from. nu att tränarna själva kontaktar Gary (070-6358959) för extraträningar Måttsund. Får man OK från Gary informerar man alla andra tränare i klubben via tränarnas sms-grupp, övriga klubben via startsidan på Lalp + andra kanaler som vanligt så alla vet vad som händer.

Rutinerna nedan gäller alltså fortfarande förutom att man alltså inte längre behöver gå via backbokarna SRO eller LG utan kontaktar Gary direkt. Om en annan Lalp-medlem (som inte är tränare) vill ordna en extraträning löser han det genom gå via nån av tränarna.

 


Rutiner för extra träningar med LALP:s käppar utöver ordinarie träningstider:

  
När en LALP-medlem vill arrangera extra träning i bana kontaktas LALP:s backbokare för att få klartecken från backägaren. Därefter skall träningen utlysas på LALP:s förstasida senast kl 18:00 dagen innan, helst ännu tidigare! Dessutom kan meddelande skickas ut till träningsgruppen via tex. sms. Det är viktigt med denna info så att alla i gruppen vet om att en träning är på gång. Om LALP-medlemmen inte är tränare för gruppen ska denne ha pratat med gruppens tränare om den extra träningen. Extraträningar ska i mån av plats och säkerhet vara öppna, dvs. alla LALP-medlemmar är välkomna att delta i banåkningen oavsett åldersgrupp. Om flera LALP-medlemmar vill arrangera extra träningar samtidigt måste dessa koordineras på bästa sätt eller hållas tillsammans.
  
  
Rutiner för extra backtid i Måttsundsbacken:
  
När LALP eller LALP-medlem vill boka backyta för tex. träning eller tävling, ringer man LALP:s backbokare som tar kontakt med backägaren och får klartecken för tider och yta. Bokningen ska ske i så god tid att träningen hinner ut på LALP:s hemsida och att alla hinner få reda på att det är träning. Genom att ha en backbokare för Lalp hoppas vi få bästa samordning mot backägaren och i förlängningen att det ska flyta så smidigt att vi kan träna så mycket vi vill. Är det "fullt" i backen med mycket allmänhet kan backägaren begära att vi avslutar träningen.
  
LALP:s backtidsbokare: Sven-Rune Olofsson 070-5875485
  
(vid Sro:s frånvaro kontaktas LG Eriksson 070-326 44 08) 
 
 
 
-
 
 
 
 
 
 
Uppdaterad: 17 MAR 2016 12:09


Postadress:
Luleå AK - Skidor
Box 315
97109 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Luleå Alpina Klubbs sponsorer och samarbetspartners