Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Uppstart Ormbergsgruppen"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Uppstart Ormbergsgruppen


Ormberget 2021/2022

Anmälan till säsongens träningar på Ormberget har nu öppnat. 

I slutet på december skickas ett välkomst mail till de som anmält sig. 

Vi samlas vid liftstugan på Ormberget. Vi kommer att arbeta med grundteknik, lek och skoj på skidor och köra lite olika typer av banor med käppar. 

Info kommer att läggas ut på vår hemsida Lalp.se under fliken U8. Här finns utrustningsförslag och lite annat smått och gott. Under våra träningar kommer vi inte att åka med stavar då vi till en början fokuserar på grundteknik. Pjäxor, skidor och hjälm behövs. Åk gärna ut till Ormbergsbacken och träna lite på att ta lift och åka nerför så kommer ni väl förberedda till första träningen. Vi ser gärna att ni föräldrar är med och åker med grupperna, gör övningar och hjälper till med det praktiska som tex assistera vid påstigning av liften.

Avgifter: För att åka med oss i Ormberget behöver man vara medlem i klubben (2021) (enskild 200kr, familj 300kr). Till detta kommer en träningsavgift på 300 kronor. Allt detta hittar ni under fliken medlem på vår hemsida. Ni behöver dessutom liftkort:  Detta köper ni på plats på Ormberget i liftstugan. Ta med liftkortsficka för arm och ett foto (om ni avser köpa säsongskort).

Köldgräns: Ormbergsliften har en köldgräns på -20 grader. Temperaturen på ormberget ser ni bästa på https://www.luleagjutaren.se/. Om träningen blir inställd pga kyla så kommer vi att meddela detta via mail eller sms tråd senast kl 15:00 aktuell dag.

Vid frågor eller anmälan skicka mail Simon Lahdenperä på: s.lahdenpera@gmail.com 

Vid anmälan krävs namn och personnummer på åkaren.

Välkomna!

Inga nyheter är skapade


Postadress:
Luleå AK - Skidor
Box 315
97109 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@lalp.se

Luleå Alpina Klubbs sponsorer och samarbetspartners